Naujienos

Bendra tradicinė mokslinė praktinė konferencija Utenoje „Medicinos aktualijos 2023“

Labai atsiprašau, kad stipriai vėluodamas informuoju apie vieną iš svarbiausių mūsų renginių – rugsėjo 26 d. įvyko bendrai su Lietuvos gydytojų sąjungos Utenos filialu ir Lietuvos slaugos specialistų organizacijos Utenos skyriumi organizuota mokslinė praktinė konferencija „Medicinos aktualijos 2023”. Renginyje dalyvavo daugiau kaip 100 asmens sveikatos priežiūros specialistų, didėjantis susidomėjimas ir klausytojų rato plėtimasis yra gerų ateities perspektyvų garantija.

 

Dideliam mūsų nustebimui, organizuodami šį renginį susidūrėme su netikėtomis biurokratinėmis kliūtimis – netiko net tradiciniu tapęs pavadinimas „Utenos ruduo 2023“. Nenorėdami padaryti problemų renginio dalyviams buvome priversti eiti į kompromisus, tačiau artimiausiu metu planuojame išsiaiškinti ar mums pareikštos pretenzijos buvo juridiškai pagrįstos.

 

Šiame aukščiau esančių institucijų ne visai teigiamo požiūrio fone, kuo nuoširdžiausia padėka:

  • lektoriams ir klausytojams už aukštos kokybės pranešimus ir dalyvavimą bei betarpišką bendravimą,
  • LGS Utenos filialo pirmininkei Zinai Žemčiugovai ir LSSO Utenos skyriaus direktorei Raselei Andrijauskienei už konstruktyvų bendradarbiavimą,
  • Mariui Perminui už neišsenkantį entuziazmą,
  • visiems dalyvavusiems organizuojant renginį ir ypatingai (abėcėlės tvarka) Dovilei Knezytei, Daliai Motiejūnaitei-Vilūnienei, Svajūnei Petkevičiūtei, Vitalijui Usovui, Kristinai Vaškelienei ir Virginijai Zarankienei.

 

Daugiau informacijos Mariaus Permino veidaknygėje (rugsėjo 27 dienos įraše): https://www.facebook.com/marius.perminas.9

 

Pagarbiai,

 

Jonas Šurkus

Komentarai yra išjungti